Bedrijf

Uw leverancier gespecialiseerd in diverse vleessoorten en andere diversiteiten speciaal voor de horeca.


Kwaliteit en service gecombineerd met continuïteit zorgen samen voor een jarenlange tevredenheid onder onze klantenkring. Sinds verschillende jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het beleveren van

  • horeca- en cateringsbedrijven
  • slagers & slagerijen
  • traiteurs
  • restaurants

Wij onderscheiden ons van andere horecaleveranciers doordat wij met een klein team vaste medewerkers alles naar wens van de klant klaarmaken, portioneren en verpakken.

Wij zijn gevestigd te Zottegem en beschikken over gekoelde werkruimtes volgens strenge E.E.G.-normen aangevuld met de HACCP richtlijn. Met eigen gekoeld vervoer wordt het vlees geleverd aan onze klanten.

Onze klanten hebben het gehele jaar de keuze uit een breed assortiment kwaliteitsvlees en vleeswaren en in de wintermaanden wild en vers geplukt gevogelte. Door onze traditionele en ambachtelijke aanpak, gecombineerd met een efficiënte werkwijze, zorgen wij al meerdere jaren voor een tevreden klantenkring zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.
BEGELEIDINGSATTEST

HACCP zonder meerprijs.
Wij beschikken over FAVV erkenningen om alle vlees (varken, kalf en rund), gevogelte en wild te mogen produceren en portioneren.